Se masser af Disney-tv hele december
Forening: YouSee - Antenneforening - Master
Publiceret af: Din forening
Dato: 01-12-2018 18:40:22
Kategori: TV nyheder

Ventetiden kan være lang i december. Derfor giver vi dig og din familie i samarbejde med YouSee noget at fordrive den med. Du får nemlig fri adgang til kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior hele december måned.

Kanalerne bliver den 1.december automatisk lagt ind i din tv-pakke, og du finder dem blandt dine andre kanaler. Du kan selvfølgelig også se de tre Disney-kanaler i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.

•          Disney Channel ses på kanalplads 128

•          Disney XD ses på kanalplads 129

•          Disney Junior ses på kanalplads 132

Psst – under menupunktet Film har vi også lagt fire familiefilm klar, som du kan se alle de gange du vil i december – uden det koster noget.

Alle tv-kunder i vores forening, som ikke har det i forvejen, får adgang til de tre Disney-kanaler. Kanalerne vil automatisk være synlige frem til 7. januar 2019.

Elkærvej 5A